Web
Analytics

Onze klanten

Wij werken voor een uiteenlopende groep van klanten.

Voor wie maken wij websites

Wij maken websites voor wetenschappers. Persoonlijke websites voor hoogleraren, websites voor het werven van proefpersonen, websites voor subsidieaanvragen, websites voor overkoepelende onderzoeksgroepen, congressen of consortia.

Wij maken websites voor Goede Doelen Stichtingen, waaronder een aantal kinderfondsen.

Wij maken websites voor personen of bedrijven in de (zakelijke, sociale) dienstverlening of gezondheidszorg.
Wij maken websites voor kleine tot middelgrote bedrijven of instellingen.

En wat vinden zij ervan?

 • Inge Bosveld | Mediator

  In het verleden heb ik door een ander bedrijf onze website laten bouwen. Nanneke is de website gaan restylen en heeft daarbij ook heel goed naar de zoekwoorden gekeken die belangrijk zijn voor onze website. Door haar aanwijzingen hebben wij nu 4 keer zoveel bezoekers op onze website. Ongelofelijk! Verder is het meerdere malen voorgekomen dat ik in het weekend nog aanpassingen heb doorgemaild tijdens restyling van de website. Dezelfde dag stond dit nog op de website. Nanneke is een heel fijn mens dat heel betrokken is bij de mensen. Verder is ontzettend snel met de uitvoering. Ook de website www.waarbenikkalender.nl heeft zij volledig zelf ontworpen voor ons. De reacties die wij hierop krijgen zijn meer dan lovend. Ik beveel Nanneke aan bij iedereen die een website moet laten bouwen of restylen. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed. Echt top! Voor referenties kunt u mij altijd benaderen.

 • Femke van der Winkel | Violiste

  Al een tijd liep ik rond met het idee om een eigen site te maken, ik wist alleen niet hoe. Via Google kwam ik op de site van Nanneke terecht. Voor mij was het belangrijk dat degene die mijn site maakte in Arnhem woonde zodat ik persoonlijk contact kon onderhouden over hoe mijn site eruit zou komen te zien en dat ik de site zelf kon bijhouden qua tekst en inhoud. Ik nam contact op met Nanneke. We maakte kennis en wisselden ideeen uit over hoe de site eruit zou kunnen komen te zien, zodoende ging Nanneke met mijn site aan de slag. Ik ben blij met het resultaat en met de manier waarop mijn site tot stand is gekomen.

 • Nina Weiss | arts

  Het samenwerken met BungeWerk is mij prima bevallen. Vooral het meedenken en de snelle manier waarop wijzigingen worden verwerkt.

 • Sabrina Bouwmeister | Fysiotherapie

  BungeWerk Webdesign hebben wij benaderd via google. Wij waren eerst met een ander bedrijf bezig maar na vele maanden wachten liep het allemaal niet erg lekker. Toen hebben we contact opgenomen met BungeWerk Webdesign. Vanaf het eerste moment dat wij haar hadden gebeld was het allemaal veel duidelijker en concreter. Er werd gelijk structuur aangebracht en we wisten wat we konden verwachten. Erg professioneel en behulpzaam, wat wij erg belangrijk vinden. Kortom we zijn superblij met onze nieuwe site dankzij een snelle en goede samenwerking met BungeWerk Webdesign.

 • Sandra de Cocq | coaching en counseling

  Ik ben erg trots op mijn website, die is ontworpen door Nanneke. Ik heb zelf de teksten geschreven, dus dat vroeg veel samenwerking en afstemming en dat is goed gelukt. Het hele ontwerpproces verliep bijzonder plezierig; overleg, snelle acties en betrouwbare informatie en afspraken. Nanneke weet waar ze het over heeft en wat handig is om al dan niet te doen en dat is heel fijn voor een digibeet als ik! Als ik het opnieuw moest doen, zou ik zeker weer voor BungeWerk Webdesign kiezen!

 • Professor Niels Schiller | Universiteit Leiden

  BungeWerk is een efficient bedrijf dat zich flexibel aan de wensen van de klant aanpast en de contact tussen klant en het bedrijf BungeWerk is steeds persoonlijk. Mijn ervaring zowel voor de website van ons onderzoeksinstituut, het LIBC als voor mijn persoonlijke website, is dat BungeWerk goede ideeen en concepten aanlevert waaruit de klant mag kiezen en in een interactief proces wordt het eindproduct, de website, gevormd tot dat de klant 100% tevreden is. Daarbij neemt BungeWerk de klant zoveel werk mogelijk uit handen zoals het opvragen van een webadres en het zoeken naar passende illustraties bijvoorbeeld. De servicecontract werkt erg goed, zodra er iets op de website veranderd moet worden, wordt dat van BungeWerk meestal binnen 24 uur doorgevoerd. Samenvattend ben ik met het werk van BungeWerk webdesign zeer tevreden.

 • Bart van Eijck | Van Eijck& Partners

  Graag beveel ik Nanneke aan voor het bouwen van een mooie en functionele website. Als specialist in consumer services weet ik hoe het moet en hoe fout het kan gaan. Nanneke bouwt niet alleen hoe het moet, ze adviseert en denkt mee op een manier waardoor de beelden in je hoofd ook beelden op je scherm worden. Haar snelheid van werken heeft er voor gezorgd dat wij in 3 weken van idee naar livegang zijn gegaan!

 • Anneke Frankenberg | muziek

  Nanneke van Bungewerk heeft niet alleen oplossingen voor alle vragen, en denkt snel en doeltreffend mee, maar beschikt ook over engelengeduld, en een vriendelijke manier om mij aan te sporen als ik het aanleveren van content weer eens eindeloos voor me uit aan het schuiven was. Het resultaat: een heel mooie website die bij mij past!

 • Anne-Marie Juffermans | Oefentherapie Mensendieck

  Persoonlijke kennismaking voelde goed en gaf meteen vertrouwen. Achteraf kan ik zeggen dat ik er niet zo tegenop had hoeven te zien. De benadering van Nanneke is persoonlijk evenals haar inbreng en adviezen en met veel geduld en rust begeleidt ze het proces. Het resultaat is een website waar ik erg tevreden over ben!

 • Natascha Wever | Casa Feliz interieurstyling

  Als door een snelvaarttrein heeft Nanneke mij door webdesign-land geleid: na een inspirerend intakegesprek ging het traject van start en volgden duidelijke overleggen, zowel per e-mail als telefonisch. Door effectief en deskundig handelen van Nanneke zijn we snel en tevreden aangekomen op het eindstation: een stijlvolle, professionele website! Nanneke's rol in dit traject kan ik omschrijven als die van conducteur en gids tegelijk! Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking.

 • Jose Rabou- van Gemert | Mensendieck Den Bosch

  Al een tijdje wist ik dat ik een eigen website wilde hebben, maar hoe kom je aan een goeie ontwerper? Iedereen geeft je goedbedoelde tips en adviezen. Op goed geluk zocht ik via Google en kwam een site tegen die vrager en aanbieder met elkaar in verbinding brengt. Er kwamen snel een aantal reacties binnen. Puur op intuitie koos ik voor Nanneke Bungenberg, haar eigen web-site en haar portfolio spraken mij erg aan, vooral de heldere open stijl, niet te zakelijk en stijf en toch ook wel duidelijk gemaakt door een vrouw....ik kan niet helemaal uitleggen waarom. Na een persoonlijk orienterend gesprek wist ik meteen, met haar ga ik verder. En dat is erg goed bevallen, ze heeft voor mij een heldere, frisse site gemaakt waarin ik mezelf herken en waar alle nodige informatie duidelijk en beknopt in staan, precies zoals ik dat voor mijn potentiele klanten wilde zien.

 • Steven Withagen | SW Bouwadvies en Vastgoedbeheer

  De keuze voor Bungewerk was een keuze voor een totaalaanbieder; grafisch ontwerp en website. Met Nanneke was het met enthousiasme sparren tijdens het eerste kennismakingsgesprek. Een goed inlevingsvermogen en haar technische kennis met betrekking tot websitebouw gaf vertrouwen. Onze opdracht was vanuit SW Bouwadvies & Vastgoedbeheer; een professionelere uitstraling maar met behoud van onze persoonlijk aanpak. Wij hebben inmiddels vele positieve reacties mogen ontvangen.

 • Ellen-Door Menalda van Schouwenburg | dierfysiotherapie

  Dit is een bedrijf dat ik echt aanbevelen kan. Persoonlijke benadering, groot inlevingsvermogen tav je wensen, grote flexibiliteit en professionele uitstraling. Eind product overtreft mijn eigen verwachting.

 • Professor Eveline Crone | Universiteit Leiden

  Nanneke heeft voor ons een prachtige website gemaakt. Ze is supersnel, zeer behulpzaam, luistert goed naar onze wensen en denkt mee. Ook geeft Nanneke gedetailleerde instructies over het onderhoud van de site waarmee je goed uit de voeten kunt en als we nog een vraag hebben kunnen we altijd bij haar terecht, ze reageert heel snel op onze emails. Ik kan haar van harte aanbevelen.

 • Jan-Jaap Scherpbier | Sonsbeek Pharma Consultancy

  BungeWerk Webdesign heeft voor mij een prachtige en passende website gemaakt voor Sonsbeek Pharma Consultancy. Door voorbeelden en mogelijkheden te bespreken was het niet moeilijk keuzes te maken. Foto's heb ik zelf aangeleverd en die hebben geleid tot de kleurstelling van de site. In overleg heeft ze een mooi logo ontwikkeld en de stijl van de website werd doorgezet in het visitekaartje. Stapsgewijs ontstaat de website, die via Google goed te vinden is. Nanneke laat weten wanneer je teksten kunt aanleveren. Ook kreeg ik nog uitgebreide uitleg over hoe ik zelf wijzigingen kan aanbrengen. Ik ben erg tevreden met het proces en het uiteindelijke resultaat.

 • Professor Naomi Ellemers | Universiteit Utrecht

  Binnen enkele dagen van nul naar een complete en goed werkende website, ongelooflijk! Nanneke werkt snel, precies, en doelgericht. Ook als je zelf niet precies weet wat je wilt, kan zij met de juiste vragen en voorbeelden heel goed duidelijk maken wat de opties zijn, zodat het eindresultaat precies naar je zin is. Knap werk, van harte aanbevolen!

 • Els Kloek | historica

  Nanneke Bungenberg de Jong heeft in heel korte tijd voor mij een prachtige site gemaakt: informatief, mooi, overzichtelijk, en makkelijk te onderhouden. Na een kennismakingsgesprekje van nog geen uur begreep ze wat ik wilde. Ze hielp me om te bedenken wat relevant is en hoe ik de informatie kan ordenen. Vervolgens ontwierp ze in no time een site die heel goed bij me past. Ik vind het een wonder en ben er enorm blij mee. En ze heeft me ook geleerd hoe ik hem moet onderhouden. Een echte aanrader, dat Bungewerk!

 • Claudia van Daal | Daalkrachtadvies

  Met Nanneke over een website gesproken. Ik had duidelijke ideeen in mijn hoofd en hoopte dat ik mijn ideeën ook goed bij Nanneke kon overbrengen. Daarnaast bracht ze eigen, creatieve, zeer bruikbare ideeen in. Bij de eerste opmaak van de website was meteen duidelijk dat Nanneke goed begreep wat ik wilde. Alle (kleine) wijzigingen die ik hierna nog wilde inbrengen, waren totaal geen probleem. Nanneke ging hier pro-actief en daalkrachtig mee om.

   

 • Professor Paul van den Broek | Leiden University

  Bungewerk provided and continues to provide- us with professional, efficient, and thoughtful services. We now have three websites set up through Bungewerk and will certainly go back to them if we need further sites.