Web
Analytics

Onze klanten

Wij werken voor een uiteenlopende groep van klanten.

Voor wie maken wij websites

Wij maken websites voor wetenschappers. Persoonlijke websites voor hoogleraren, websites voor het werven van proefpersonen, websites voor subsidieaanvragen, websites voor overkoepelende onderzoeksgroepen, congressen of consortia.

Wij maken websites voor Goede Doelen Stichtingen, waaronder een aantal kinderfondsen.

Wij maken websites voor personen of bedrijven in de (zakelijke, sociale) dienstverlening of gezondheidszorg.
Wij maken websites voor kleine tot middelgrote bedrijven of instellingen.

En wat vinden zij ervan?

 • Wilma de Jonge | Salon Gentle

  De website van Jose van Gemert was de aanleiding om te googlen naar de website van Bungewerk. Na een prettig gesprek bij mij thuis voelde het meteen goed en konden we aan de slag. Ik heb Nanneke ervaren als gedreven en vakkundig, prettig in de samenwerking en zeer geduldig. Voor mij was het soms erg moeilijk om de knoop door te hakken. Nanneke geeft je de ruimte om op je eigen tijdstip te beslissen. Ben blij met de website. Ik merk nu al in de markt dat mijn website werkt.

 • Lieke Schouten | Schat van Schouten

  In een hand omdraai weet Nanneke mijn wensen te vertalen in een logo en website. Ok, niet alles was realiseerbaar, daar had zij een goede uitleg bij. Nanneke is servicegericht, snel en heeft goede ideeen. Ik heb nu een site die me past en die ik zelf makkelijk up-to-date houd. Dank ervoor, Nanneke.

 • Claudia van Daal | Daalkrachtadvies

  Met Nanneke over een website gesproken. Ik had duidelijke ideeen in mijn hoofd en hoopte dat ik mijn ideeën ook goed bij Nanneke kon overbrengen. Daarnaast bracht ze eigen, creatieve, zeer bruikbare ideeen in. Bij de eerste opmaak van de website was meteen duidelijk dat Nanneke goed begreep wat ik wilde. Alle (kleine) wijzigingen die ik hierna nog wilde inbrengen, waren totaal geen probleem. Nanneke ging hier pro-actief en daalkrachtig mee om.

   

 • Steven Withagen | SW Bouwadvies en Vastgoedbeheer

  De keuze voor Bungewerk was een keuze voor een totaalaanbieder; grafisch ontwerp en website. Met Nanneke was het met enthousiasme sparren tijdens het eerste kennismakingsgesprek. Een goed inlevingsvermogen en haar technische kennis met betrekking tot websitebouw gaf vertrouwen. Onze opdracht was vanuit SW Bouwadvies & Vastgoedbeheer; een professionelere uitstraling maar met behoud van onze persoonlijk aanpak. Wij hebben inmiddels vele positieve reacties mogen ontvangen.

 • LJ Nieulant | Inspirator

  Ik heb Bungewerk webdesign gevonden via het Web en dat is met recht een voltreffer! Na een telefoongesprek met Nanneke, de vrouw achter Bungewerk waarin zij mij de juiste vragen stelde en tips verstrekte ben ik met haar in zee gegaan. Samen met een tekstschrijver die Nanneke voorstelde heeft zij gezorgd voor een mooie, heldere huisstijl en website. Nanneke houdt van doorpakken en toch is over alles nagedacht. Kortom, ik ben heel blij met mijn website en schakel Bungewerk ook in de toekomst in voor onderhoud en veranderingen aan mijn site. Dank je wel, Nanneke!!

 • Anne-Marie Juffermans | Oefentherapie Mensendieck

  Persoonlijke kennismaking voelde goed en gaf meteen vertrouwen. Achteraf kan ik zeggen dat ik er niet zo tegenop had hoeven te zien. De benadering van Nanneke is persoonlijk evenals haar inbreng en adviezen en met veel geduld en rust begeleidt ze het proces. Het resultaat is een website waar ik erg tevreden over ben!

 • Professor Niels Schiller | Universiteit Leiden

  BungeWerk is een efficient bedrijf dat zich flexibel aan de wensen van de klant aanpast en de contact tussen klant en het bedrijf BungeWerk is steeds persoonlijk. Mijn ervaring zowel voor de website van ons onderzoeksinstituut, het LIBC als voor mijn persoonlijke website, is dat BungeWerk goede ideeen en concepten aanlevert waaruit de klant mag kiezen en in een interactief proces wordt het eindproduct, de website, gevormd tot dat de klant 100% tevreden is. Daarbij neemt BungeWerk de klant zoveel werk mogelijk uit handen zoals het opvragen van een webadres en het zoeken naar passende illustraties bijvoorbeeld. De servicecontract werkt erg goed, zodra er iets op de website veranderd moet worden, wordt dat van BungeWerk meestal binnen 24 uur doorgevoerd. Samenvattend ben ik met het werk van BungeWerk webdesign zeer tevreden.

 • Wilma Zwart | Zijnsorientatie

  Ik heb de samenwerking met Nanneke als zeer prettig ervaren. Op een verrassend snelle en daadkrachtige manier is het ontwerp van mijn web-site tot stand gekomen. Nanneke wist perfect mijn wensen om te zetten in een ontwerp naar mijn hart.

 • Leonie Jansen | Honama

  Snel, kundig en betrouwbaar. Zo zou ik Nanneke van Bungewerk willen typeren. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en zou een volgende keer zeker weer met Nanneke in zee gaan. Ze denkt mee, is creatief en heel praktisch. Dat laatste was prettig want ik velies mezelf nog weleens in details of kan soms lang wikken en wegen. Daar had Nanneke steeds veel geduld mee. Het was haar ook nooit teveel om dingen toch weer aan te passen of te veranderen. Lat but not least ben ik heel tevreden over het eindresultaat en daar gaat het uiteindelijk om! Bedankt dus Nanneke en veel succes met je bedrijf!

 • Petra Schmitz| Aliento Mediation

  Nanneke zag heel snel wat ik wilde en welke kant ik met mijn logo en website op wilde gaan. Ze werkt snel en accuraat en ik heb het gevoel dat ik op haar kan bouwen. Daarnaast is ze een leuke en gezellige vrouw die interesse heeft voor haar klanten. Dank je wel Nanneke. Ik werk graag met je samen.

 • Professor Naomi Ellemers | Universiteit Utrecht

  Binnen enkele dagen van nul naar een complete en goed werkende website, ongelooflijk! Nanneke werkt snel, precies, en doelgericht. Ook als je zelf niet precies weet wat je wilt, kan zij met de juiste vragen en voorbeelden heel goed duidelijk maken wat de opties zijn, zodat het eindresultaat precies naar je zin is. Knap werk, van harte aanbevolen!

 • Ju Pais

  “I must warn you if you are considering hiring Nanneke. Be really careful with her and watch all your thoughts because she can read minds! And that’s just one of her many amazing professional skills. She was able in just one hour meeting with me to translate into the smallest of the details the website and logo I had conceived in my mind. Even the colours, whose samples I had not yet sent to her, matched exactly. She took some great initiatives herself to make the website even more attractive to the visitors and did so without being the least intrusive or imposing. Nanneke scored high in all my requirements for a service provider and my requirements are quite high. She was very professional yet very kind, open, and available. Another of her greatest assets was her efficiency and keeping up her promises and deadlines. The entire exercise was very pleasurable. She is a jewel!” Ju Pais

 • Inge Bosveld | Mediator

  In het verleden heb ik door een ander bedrijf onze website laten bouwen. Nanneke is de website gaan restylen en heeft daarbij ook heel goed naar de zoekwoorden gekeken die belangrijk zijn voor onze website. Door haar aanwijzingen hebben wij nu 4 keer zoveel bezoekers op onze website. Ongelofelijk! Verder is het meerdere malen voorgekomen dat ik in het weekend nog aanpassingen heb doorgemaild tijdens restyling van de website. Dezelfde dag stond dit nog op de website. Nanneke is een heel fijn mens dat heel betrokken is bij de mensen. Verder is ontzettend snel met de uitvoering. Ook de website www.waarbenikkalender.nl heeft zij volledig zelf ontworpen voor ons. De reacties die wij hierop krijgen zijn meer dan lovend. Ik beveel Nanneke aan bij iedereen die een website moet laten bouwen of restylen. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed. Echt top! Voor referenties kunt u mij altijd benaderen.

 • Jose Rabou- van Gemert | Mensendieck Den Bosch

  Al een tijdje wist ik dat ik een eigen website wilde hebben, maar hoe kom je aan een goeie ontwerper? Iedereen geeft je goedbedoelde tips en adviezen. Op goed geluk zocht ik via Google en kwam een site tegen die vrager en aanbieder met elkaar in verbinding brengt. Er kwamen snel een aantal reacties binnen. Puur op intuitie koos ik voor Nanneke Bungenberg, haar eigen web-site en haar portfolio spraken mij erg aan, vooral de heldere open stijl, niet te zakelijk en stijf en toch ook wel duidelijk gemaakt door een vrouw....ik kan niet helemaal uitleggen waarom. Na een persoonlijk orienterend gesprek wist ik meteen, met haar ga ik verder. En dat is erg goed bevallen, ze heeft voor mij een heldere, frisse site gemaakt waarin ik mezelf herken en waar alle nodige informatie duidelijk en beknopt in staan, precies zoals ik dat voor mijn potentiele klanten wilde zien.

 • Bart van Eijck | Vecim Interim management

  Graag beveel ik Nanneke aan voor het bouwen van een mooie en functionele website. Als specialist in consumer services weet ik hoe het moet en hoe fout het kan gaan. Nanneke bouwt niet alleen hoe het moet, ze adviseert en denkt mee op een manier waardoor de beelden in je hoofd ook beelden op je scherm worden. Haar snelheid van werken heeft er voor gezorgd dat wij in 3 weken van idee naar livegang zijn gegaan!

 • Pauline Brombacher | psycholoog

  Nanneke heeft een prachtige site voor mijn bedrijf gebouwd die helemaal naar wens is. Nanneke verstaat daarbij de kunst om niet alleen mooi en deskundig werk te leveren, maar dat ook op een zeer plezierige en persoonlijke manier te doen. Kenmerkend voor Nanneke en haar manier van werken vind ik haar professionaliteit, creativiteit, betrokkenheid, geduld, snelheid en openheid. Je krijgt een product wat specifiek is toegesneden op jouw bedrijf en jouw wensen. En dat alles bij een prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad Nanneke bij een ieder aan die meer wil met zijn/haar website.

 • Johan Veenman | Stumass

  Van opdracht tot oplevering een fijne ervaring. We hadden zelf duidelijk wat we wilden en Nanneke stelde zich hierin flexibel op. Begreep meteen dat het eenvoudig moest, gezien de doelgroep. Wanneer je iets wilt dat niet goed werkt of wanneer iets niet handig is voor een gebruiker, vertelt Nanneke je dat meteen. Service, service en nog eens service! Nanneke is betrokken bij wat ze doet en dat merk je. Ze wil een tevreden klant en die heeft ze aan ons zeker.

 • Jan-Jaap Scherpbier | Sonsbeek Pharma Consultancy

  BungeWerk Webdesign heeft voor mij een prachtige en passende website gemaakt voor Sonsbeek Pharma Consultancy. Door voorbeelden en mogelijkheden te bespreken was het niet moeilijk keuzes te maken. Foto's heb ik zelf aangeleverd en die hebben geleid tot de kleurstelling van de site. In overleg heeft ze een mooi logo ontwikkeld en de stijl van de website werd doorgezet in het visitekaartje. Stapsgewijs ontstaat de website, die via Google goed te vinden is. Nanneke laat weten wanneer je teksten kunt aanleveren. Ook kreeg ik nog uitgebreide uitleg over hoe ik zelf wijzigingen kan aanbrengen. Ik ben erg tevreden met het proces en het uiteindelijke resultaat.

 • Anita Leijten | Praktijk voor Lifecoaching

  Het samenwerken met Nanneke van Bungewerk is mij erg goed bevallen. Door haar professionaliteit maar ook persoonlijke benadering was er meteen een gevoel van vertrouwen. Ze wist meteen precies te vertalen wat ik wilde. Het resultaat is een prachtige website waar ik enorm blij mee ben.

   

 • Ingrid Lammerts-Keizer | King

  BungeWerk heeft voor ons binnen een zeer korte tijd een prachtige website gerealiseerd! Het contact met Nanneke verliep erg prettig. Ze wist exact wat we bedoelden en dat kwam tevens tot uiting in het bouwen van de website. Zowel qua sfeer als qua indeling is het precies geworden wat we voor ogen hadden en we zijn dan ook erg trots op het resultaat! Een heldere offerte, duidelijke afspraken, iemand die met je meedenkt over de beste oplossingen en een zeer snelle oplevering zijn zaken die ervoor zorgen dat Bungewerk een zeer geschikte partner is voor het bouwen van uw website!

 • Sandra de Cocq | coaching en counseling

  Ik ben erg trots op mijn website, die is ontworpen door Nanneke. Ik heb zelf de teksten geschreven, dus dat vroeg veel samenwerking en afstemming en dat is goed gelukt. Het hele ontwerpproces verliep bijzonder plezierig; overleg, snelle acties en betrouwbare informatie en afspraken. Nanneke weet waar ze het over heeft en wat handig is om al dan niet te doen en dat is heel fijn voor een digibeet als ik! Als ik het opnieuw moest doen, zou ik zeker weer voor BungeWerk Webdesign kiezen!