Web
Analytics
webteksten schrijven

Teksten schrijven voor de website

Teksten schrijven voor uw website lijkt makkelijker dan het is. Het schrijven van websiteteksten vraagt wat meer dan wat knip- en plakwerk uit uw brochure. De bezoekers van uw website lezen uw teksten niet heel zorgvuldig (in ieder geval niet in eerste instantie), maar scannen de webpagina razendsnel. Daarbij moet u nog rekening houden met de zoekmachines (SEO). Ook Google scant de koppen. De inhoud moet daarom ook passen bij de kop.

Wij kunnen u helpen bij uw eigen teksten. Bij het maken van de website zorgen we ervoor, dat uw teksten zo leesbaar mogelijk en zo zoekmachinevriendelijk mogelijk worden geplaatst (we letten op de titel en de koppen en passen de teksten soms een klein beetje aan, we maken op de juiste plekken de goede links etc.) 

We kunnen ook een tekstschrijver inschakelen. Uw tekst ideeën worden omgezet in goed vindbare webteksten, die rekening houden met het leesgedrag van de website bezoeker. 

Hier vindt u enkele adviezen voor webteksten, om de website teksten zo zoekmachine-vriendelijk mogelijk en leesbaar te laten overkomen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op.

Neem contact op