Web
Analytics
websites maken en ontwerpen

Webdesign

Websites ontwerpen en bouwen

Wij kunnen voor u een nieuw website ontwerp maken, uw al bestaande website restylen of uw eigen grafisch ontwerp omzetten in een functionele website. U heeft de daarbij de keus uit een website met of zonder CMS (Content Management Systeem, waarbij u zelf uw teksten en plaatjes kunt aanpassen).

Eenvoudige website zonder CMS

Een statische website is geschikt voor kleinere websites, waarvan de inhoud weinig verandert. Deze websites zijn lastiger zelf te onderhouden en daarom heel geschikt voor websites waarbij de informatie niet heel veel verandert. Wilt u iets aanpassen dan kunnen wij dat altijd voor u doen.

Een website met een Content Management Systeem

Deze vorm is geschikt voor websites waarvan de inhoud regelmatig verandert. Ook geschikt voor websites waarvan de verwachting is dat ze in de toekomt zullen uitbreiden. Een dynamische website heeft altijd onderhoud nodig. Updates van de gebruikte software en backups van de database en bestanden zijn noodzakelijk. 

Dat onderhoud kunnen wij voor u doen en regelen we doorgaans in een onderhoudspakket. Dit bespreken we altijd als de website af is, maar het is goed om te weten dat de mogelijkheden er zijn. Lees hier meer over het onderhoud van de website.

Wij gebruiken voor deze dynamische websites het Open Source systeem Joomla. Meer hierover leest u op de website van de Joomla community.

Een bestaande website restylen

Heeft u al een website, maar bent u niet meer tevreden, dan kunt u overwegen uw website te laten restylen
U vindt misschien het huidige ontwerp van uw website gedateerd of uw website is technisch gezien verouderd. Misschien past de uitstraling van uw website niet meer bij uw imago of scoort uw website slecht in Google. 
responsive designTegenwoordig is het belangrijk een responsive design voor uw website te hebben, omdat hij anders niet meer wordt opgenomen in de mobiele zoekresultaten van Google. Een responsive design maakt dat de website zich aanpast aan het medium waarop hij wordt vertoond. Wij kunnen uw website restylen en geven u daar graag meer informatie over.

Uw eigen ontwerp  

Misschien heeft u zelf al een idee over hoe uw website eruit zou moeten komen te zien of heeft u al een website laten ontwerpen. In die situatie kunnen wij dit ontwerp omzetten in een website. Ook nu is er weer de mogelijkheid dit zowel met als zonder Content Management Systeem te doen.

...en verder

Naast het ontwerpen en maken van uw website kunnen wij ook uw logo of huisstijl ontwerpen of een folder voor u maken. Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk. Wij kunnen de domeinnaam voor u registreren en de hosting regelen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op. 

neem contact op