Website onderhoud
mogelijkheden

Up-to-date en beveiligd

Een website is eigenlijk nooit klaar. Behalve het up-to-date houden van uw website is ook de beveiliging een punt om rekening mee te houden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er spam wordt verstuurd via uw website of dat uw website wordt gehackt. U kunt daarom kiezen uit meerdere mogelijkheden.

Wij passen uw website aan

Wij passen voor u de website aan tegen uurtarief. De wijzigingen staan meestal diezelfde dag nog op de site.

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract van BungeWerk blijft uw website goed beveiligd en actueel. Het onderhoudscontract bestaat meestal uit twee delen.

Het eerste onderdeel is voor de back-ups en de updates. Bij dynamische websites ( websites met een contentmanagementsysteem) moet u er rekening mee houden dat er ook regelmatig beveiligingsupdates geinstalleerd moeten worden en back-ups moeten worden gemaakt. Dit onderdeel is bij statische websites niet nodig.

Het tweede onderdeel voor de aanpassingen aan de inhoud van de website. U stuurt ons de aanpassingen en wij zorgen dat deze zeer snel (meestal binnen één dag) op de website komen te staan. Dit onderhoudspakket passen wij aan aan uw wensen. Het is gebaseerd op het aantal uren waarvan wij samen denken dat nodig is (in overleg dus). 

U wilt graag zelf uw website onderhouden?

Met een CMS (contentmanagementsysteem) kunt u op eenvoudige wijze zelf pagina's toevoegen aan uw website of zelfs extra knoppen maken zonder enige technische kennis. U kunt de inhoud aanpassen (nieuwe foto's of tekst toevoegen) zonder dat u bang hoeft te zijn dat er iets fout gaat. De instructie voor dit CMS kunnen wij bij u op locatie geven op uw eigen computer.
Bij dynamische websites is dit systeem via uw browser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Google Chrome) te bereiken. U kunt via uw eigen computer inloggen om uw website aan te passen.

Meer informatie

Nog onduidelijk of wilt u meer informatie?  Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.