Webdesign
Websites ontwerpen en bouwen

Mogelijkheden

Wij kunnen voor u een nieuw website ontwerp maken, uw al bestaande website restylen of uw eigen grafisch ontwerp omzetten in een functionele website. U heeft de daarbij de keus uit een website met of zonder CMS (Contentmanagementsysteem, waarbij u zelf uw teksten en plaatjes kunt aanpassen).

Een website met een CMS

CMS is de afkorting van Contentmanagementsysteem. Deze vorm is geschikt voor websites waarvan de inhoud regelmatig verandert. Ook geschikt voor websites waarvan de verwachting is dat ze in de toekomt zullen uitbreiden. Dit systeem is dynamisch. Een dynamische website heeft altijd onderhoud nodig. Updates van de gebruikte software en back-ups van de database en bestanden zijn noodzakelijk. 

Dat onderhoud kunnen wij voor u doen en regelen we meestal in een onderhoudspakket. Dit bespreken we altijd als de website af is, maar het is goed om te weten dat de mogelijkheden er zijn. Lees meer over het onderhoud van de website.

Eenvoudige website zonder CMS

Een statische website is geschikt voor kleinere websites, waarvan de inhoud weinig verandert. Deze websites zijn lastiger zelf te onderhouden en daarom heel geschikt voor websites waarbij de informatie niet heel veel verandert. Wilt u iets aanpassen dan kunnen wij dat altijd voor u doen.

Een bestaande website restylen

Heeft u al een website, maar bent u niet meer tevreden, dan kunt u overwegen uw website te laten restylen. 
U vindt misschien het huidige ontwerp van uw website gedateerd is of uw website is technisch gezien verouderd. Misschien past de uitstraling van uw website niet meer bij uw imago of scoort uw website slecht in Google. 
Tegenwoordig is het belangrijk een responsive design voor uw website te hebben, omdat hij anders niet meer wordt opgenomen in de mobiele zoekresultaten van Google. Een responsive design maakt dat de website zich aanpast aan het medium waarop hij wordt vertoond. Wij kunnen uw website restylen en geven u daar graag meer informatie over.

...en verder

Naast het ontwerpen en maken van uw website kunnen wij ook uw logo of huisstijl ontwerpen of een folder voor u maken. Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk. Wij kunnen de domeinnaam voor u registreren en de hosting regelen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.