Hosting en domeinnamen
E-mailadressen, extensies, domeinnaam verhuizen en meer

Domeinnaam aanvragen of verhuizen

Wanneer u een website laat maken komt onherroepelijk de vraag: "Heeft u al een domeinnaam?".

Wanneer u deze nog niet heeft kunnen wij deze voor u aanvragen en dat doen we bij een hostingprovider. Deze domeinnaam is en blijft altijd in uw bezit. U kunt er ook voor kiezen in sommige gevallen de domeinnaam te verhuizen. Hier komt vaak wel wat meer bij kijken.

Samenwerking met hostingprovider

Wij werken meestal samen met Combell en zijn erg tevreden over de service en de diensten van Combell. Vooral bij technisch wat ingewikkelder websites is een goede hostingprovider van groot belang. Naast de service en mogelijkheden bij de hostingprovider is ook de snelheid waarin de website laadt van belang voor de vindbaarheid van de website. Wij adviseren u graag!

Hosting en SSL certificaten

Bij een hostingprovider wordt naast het aanvragen van de domeinnamen ook de hosting geregeld. Hosting is het fysiek onderbrengen van een website op een server, zodat bezoekers de website ook daadwerkelijk kunnen bezoeken. Bij een hostingprovider kunt u ook zaken regelen als het aanvragen van e-mailadressen of SSL-certificaten.

Domeinnaam al geregistreerd?

Wanneer u zelf al een domeinnaam heeft laten registreren zorgen wij dat uw nieuwe website bij deze domeinnaam gaat horen. Het regelen van al deze zaken is bij de prijs inbegrepen en u hoeft zich daar geen enkele zorg over te maken.

E-mailadressen

Ook kunt u via ons uw e-mailadressen aanvragen. Wij helpen u met het installeren van de mailboxen op uw laptop, computer of smartphone.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hosting en het aanvragen van domeinnamen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.