Geschreven door Nanneke Bungenberg de Jong

Website bouwer

Wij kunnen voor u een nieuw website ontwerp maken, uw al bestaande website restylen of uw eigen grafisch ontwerp omzetten in een functionele website. U heeft de daarbij de keus uit een statische of een dynamische website (een website met een Content Management Systeem, waarmee u zelf uw website kunt onderhouden).

Misschien wilt u alleen een indruk krijgen van ons werk om te zien of onze stijl bij die van u aansluit. Dat kan (voorbeelden websites). En als dat zo is, dan kunnen we misschien een vrijblijvende afspraak maken, dan kunnen we alles heel makkelijk persoonlijk uitleggen. 

statische websiteStatische website

Een statische site is geschikt voor kleinere websites, waarvan de inhoud weinig verandert. De pagina's worden als complete bestanden opgeslagen op de server. (daar waar de website fysiek is ondergebracht). De prijs voor een statische website vindt u onder website tarieven. Deze websites zijn lastiger zelf te onderhouden en daarom heel geschikt voor websites waarbij de informatie niet heel veel verandert. Wilt u iets aanpassen dan kunnen wij dat altijd voor u doen.

dynamische websiteDynamische website met een Content Management Systeem

Een dynamische website is geschikt voor de uitgebreidere websites, waarvan de inhoud regelmatig verandert. Deze vorm is geschikt voor websites waarvan de verwachting is dat deze in de toekomst zullen uitbreiden. Dynamische websites werken met programmeertalen en databases. Het hostingpakket moet hier dan ook bij aansluiten. Wij geven u graag meer informatie!

Een dynamische website heeft altijd onderhoud nodig. Updates van de gebruikte software en backups van de database zijn noodzakelijk. Meer informatie over dit onderhoud vindt u bij website onderhoud. De prijs voor een dynamische website vindt u ook bij onze website tarieven.

Een bestaande website restylen

Heeft u al een website, maar bent u niet meer tevreden. dan kunt u overwegen uw website te laten restylen. 
U vindt misschien het huidige ontwerp van uw website gedateerd of uw website is technisch gezien verouderd. Misschien past de uitstraling van uw website niet meer bij uw imago of scoort uw website slecht in Google. Misschien is de structuur van uw website onduidelijk en wilt u een overzichtelijke en transparante website of u wilt misschien uw website uitbreiden.
Ook nu kunt u kiezen voor de statische website of de dynamische website, zoals hierboven beschreven.  

Uw eigen ontwerp  

Misschien heeft u zelf al een idee over hoe uw website eruit zou moeten komen te zien of heeft u al een website laten ontwerpen door een grafisch ontwerper. In die situatie kunnen wij dit ontwerp omzetten in een website. Ook nu is er weer de mogelijkheid dit zowel met als zonder Content Management Systeem te doen.

...en verder

Naast het ontwerpen en maken van uw website kunnen wij ook uw logo of huisstijl ontwerpen of een folder voor u maken. Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk ( hij kan gevonden worden door Google). Wij kunnen de domeinnaam voor u registreren en de hosting regelen.

Wilt u meer informatie?