Geschreven door Nanneke Bungenberg de Jong

Hoe zijn de ervaringen met ons webdesignbureau? Hieronder kunt u de testimonials van de verschillende opdrachtgevers lezen.

Wilt u meer informatie?

 

Ervaringen

Anita Leijten, Praktijk voor life coaching

Het samenwerken met Nanneke van Bungewerk is mij erg goed bevallen. Door haar professionaliteit maar ook persoonlijke benadering was er meteen een gevoel van vertrouwen. Ze wist meteen precies te vertalen wat ik wilde. Het resultaat is een prachtige website www.vitaleij.nl waar ik enorm blij mee ben.

Maike Zondervan, Psykompas psychologenpraktijk

Het was een hele klus om mijn idee over mijn website te veranderen in de realiteit… maar Nanneke van Bungewerk heeft een engelengeduld! Ze heeft al mijn wensen in de website verwerkt en komt met originele ideeën. Ik ben heel blij met het resultaat! Bedankt Nanneke!
Maike Zondervan, Psykompas Psychologenpraktijk

Prof. Niels O. Schiller

BungeWerk is een efficient bedrijf dat zich flexibel aan de wensen van de klant aanpast en de contact tussen klant en het bedrijf BungeWerk is steeds persoonlijk. Mijn ervaring zowel voor de website van ons onderzoeksinstituut, het LIBC (http://www.libc-leiden.nl/) als voor mijn persoonlijke website (http://www.nielsschiller.nl/), is dat BungeWerk goede ideeën en concepten aanlevert waaruit de klant mag kiezen en in een interactief proces wordt het eindproduct, de website, gevormd tot dat de klant 100% tevreden is. Daarbij neemt BungeWerk de klant zoveel werk mogelijk uit handen zoals het opvragen van een webadres en het zoeken naar passende illustraties bijvoorbeeld. De servicecontract werkt erg goed, zodra er iets op de website veranderd moet worden, wordt dat van BungeWerk meestal binnen 24 uur doorgevoerd. Samenvattend ben ik met het werk van BungeWerk webdesign zeer tevreden.

John Rabou, illustrator

Nadat Nanneke naar tevredenheid de website voor mijn vrouw José had gebouwd, besloot ik haar te vragen of ze de technische kant van mijn eigen site voor haar rekening wilde nemen. Zelf had ik duidelijke ideëen bij de vormgeving, dus dat wilde ik in eigen hand houden. Dit mondde opnieuw uit in een uiterst prettige samenwerking. Nanneke werkt snel, nauwkeurig en met haar terzakekundig advies was werkelijk alles mogelijk wat mij voor ogen stond. Zij voldeed met veel geduld aan al mijn wensen, al ging het maar om het verplaatsen van een tekstblokje met slechts enkele milimeters, omdat ik dat eigenlijk tóch mooier vond. Nanneke deed het keer op keer zonder enige terughoudendheid. Dit alles resulteerde in een website waar ik erg blij mee ben en die mij past als een handschoen.
John Rabou 

Jose Rabou- van Gemert, oefentherapie mensendieck

Al een tijdje wist ik dat ik een eigen website wilde hebben, maar hoe kom je aan een goeie ontwerper? Iedereen geeft je goedbedoelde tips en adviezen. Op goed geluk zocht ik via Google en kwam een site tegen die vrager en aanbieder met elkaar in verbinding brengt. Er kwamen snel een aantal reacties binnen.
Puur op intuïtie koos ik voor Nanneke Bungenberg, haar eigen web-site en haar portfolio spraken mij erg aan, vooral de heldere open stijl, niet te zakelijk en stijf en toch ook wel duidelijk gemaakt door een vrouw....ik kan niet helemaal uitleggen waarom. Na een persoonlijk oriënterend gesprek wist ik meteen, met haar ga ik verder. En dat is erg goed bevallen, ze heeft voor mij een heldere, frisse site gemaakt waarin ik mezelf herken en waar alle nodige informatie duidelijk en beknopt in staan, precies zoals ik dat voor mijn potentiële klanten wilde zien. (http://www.mensendieckdenbosch.nl/)

Martijn van Corbach, architect

Nanneke, ik vond de samenwerking zeer prettig en je gaat zeer doeltreffend te werk. Ik merk dat je zeer gedreven bent in je werk en dat heeft mij een fantastische website opgeleverd!
Martijn van Corbach, MACO Architectenbureau bna

Wilma Zwart, zijnsorientatie

Ik heb de samenwerking met Nanneke als zeer prettig ervaren. Op een verrassend snelle en daadkrachtige manier is het ontwerp van mijn web-site tot stand gekomen. Nanneke wist perfect mijn wensen om te zetten in een ontwerp naar mijn hart.
Wilma Zwart

Pauline Brombacher, coaching en training

Nanneke heeft een prachtige site voor mijn bedrijf gebouwd die helemaal naar wens is (www.inzichtenontwikkeling.nl). Nanneke verstaat daarbij de kunst om niet alleen mooi en deskundig werk te leveren, maar dat ook op een zeer plezierige en persoonlijke manier te doen. Kenmerkend voor Nanneke en haar manier van werken vind ik haar professionaliteit, creativiteit, betrokkenheid, geduld, snelheid en openheid. Je krijgt een product wat specifiek is toegesneden op jouw bedrijf en jouw wensen. En dat alles bij een prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad Nanneke bij een ieder aan die meer wil met zijn/haar website. 
Pauline Brombacher

Nina Weis, arts

Het samenwerken met BungeWerk is mij prima bevallen. Vooral het meedenken en de snelle manier waarop wijzigingen worden verwerkt. (www.mayrtherapie.nl)

Petra Hermans, YellowRecruit

Dit is de 2e keer dat ik een website laat bouwen door Nanneke. Haar kracht is dat ze goed luistert en inleeft in haar klant. Iedere keer wist ze mij weer te verrassen met haar creatieve ontwerpen, de aangeboden visuals en adviezen. De site is wederom mooier en aansprekender geworden dan ik me had voorgesteld.  Nanneke weet als geen ander de vertaalslag te maken van wie ben ik en hoe wil ik mij en mijn bedrijf online positioneren.

Een samenwerking met Nanneke is absoluut aan te bevelen. Bedankt Nanneke! (Petra Hermans, YellowrRecruit)

Jolande Bernards, Driver's Seat

Nanneke heeft voor mij niet alleen een mooie website gemaakt maar ook één die perfect weerspiegeld wie ik ben en wat ik aanbied. Nanneke heeft een groot creatief vermogen en voelt goed aan wat passend is. Ze werkt niet alleen snel maar ze geeft je ook snel antwoord op je vragen en laat zich niet makkelijk beperken door externe omstandigheden. Ik ben blij: met mijn website én met mijn huisstijl. Dank daarvoor Nanneke! (www.drivers-seat.nl)

Jan-Jaap Scherpbier, Sonsbeek Pharma Consultancy

BungeWerk Webdesign heeft voor mij een prachtige  en passende website gemaakt voor Sonsbeek Pharma Consultancy.  Door voorbeelden en mogelijkheden te bespreken was het niet moeilijk keuzes te maken.  Foto’s  heb ik zelf aangeleverd en die hebben geleid tot de kleurstelling van de site. In overleg heeft ze een mooi logo ontwikkeld en de stijl van de website  werd doorgezet in het visitekaartje. Stapsgewijs ontstaat de website, die via Google goed te vinden is. Nanneke laat weten wanneer je teksten kunt aanleveren. Ook kreeg ik nog uitgebreide uitleg over hoe ik zelf wijzigingen kan aanbrengen.  Ik ben erg tevreden met het proces en het uiteindelijke resultaat.

Jan-Jaap Scherpbier
Sonsbeek Pharma Consultancy

Lieke Schouten, Schat van Schouten

In een hand omdraai weet Nanneke mijn wensen te vertalen in een logo en website. Ok, niet alles was realiseerbaar, daar had zij een goede uitleg bij. Nanneke is  servicegericht, snel en heeft goede ideeën. Ik heb nu een site die me past en die ik zelf makkelijk up-to-date houd. Dank ervoor, Nanneke.

Schat van Schouten  

Jeroen Verduijn, meubelmaker

Ik heb nu twee websites door Nanneke laten maken. Ik heb zelf uitgesproken ideeën over hoe sites moeten worden vormgegeven. Dat is geen enkel probleem. Soms moet Nanneke even nadenken of het technisch haalbaar is, maar komt uiteindelijk met een adequate oplossingen. Ook haar ideeën en suggestie om de site goed vindbaar te maken voor zoekmachines geven een goed resultaat. Ik ben zeer tevreden.

Jeroen Verduijn, Meubelmakerij Verduijn en Verduijn Modelmakerij

Kirsten Tinneveld Madsen, Madsen Consultancy

Tijdens de zoektocht naar een goede webdesigner heb ik de werkwijzes en het resultaat van verschillende webdesigners bestudeerd. Mijn keuze viel op Nanneke Bungenberg de Jong van ‘Bungewerk’ om een aantal redenen:

Het was duidelijk, dat Nanneke in staat is zich te verplaatsen in de wensen van de klant, want elke website heeft iets unieks. Iets persoonlijks. Daarnaast is de vormgeving veelzijdig. Kortom geen ‘vaste mal’ waarin de klanten moeten passen. Tijdens het kennismakingsgesprek ontstond er gelijk een ‘klik’.  Het bouwen van de website vond bovendien plaats in een ontspannen en persoonlijke sfeer. Ik kan Nanneke derhalve van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet, Kirsten Tinneveld Madsen, Madsen Consultancy.

Sabrina Bouwmeister, Fysiotherapie Druckpunt

BungeWerk Webdesign hebben wij benaderd via google. Wij waren eerst met een ander bedrijf bezig maar na vele maanden wachten liep het allemaal niet erg lekker. Toen hebben we contact opgenomen met BungeWerk Webdesign. Vanaf het eerste moment dat wij haar hadden gebeld was het allemaal veel duidelijker en concreter. Er werd gelijk structuur aangebracht en we wisten wat we konden verwachten. Erg professioneel en behulpzaam, wat wij erg belangrijk vinden. Kortom we zijn superblij met onze nieuwe site dankzij een snelle en goede samenwerking met BungeWerk Webdesign. (http://www.druckpunt.nl/)

Ruud van Workum, autorijschool A12

Wij hadden slechte ervaringen met onze vorige websitebouwer en daarom kunnen wij dit goed vergelijken met onze samenwerking met Nanneke. Wij hadden een bepaalde visie over hoe de uitstraling van onze website moest worden. Nanneke pakte dit direct goed op en voelde precies aan wat wij wilden. De functionaliteit van de website is ook aanmerkelijk beter dan onze vorige. Dit was ook gelijk meetbaar aan het aantal aanmeldingen die wij ontvingen. Nanneke reageert direct als er iets is en heeft een bepaalde gedrevenheid om dit dan ook zo spoedig mogelijk op te lossen. Dit alles gaat in een prettige sfeer. (http://www.rijles-duiven.nl/)

Femke van der Winkel, violiste

Al een tijd liep ik rond met het idee om een eigen site te maken, ik wist alleen niet hoe. Via Google kwam ik op de site van Nanneke terecht. Voor mij was het belangrijk dat degene die mijn site maakte in Arnhem woonde zodat ik persoonlijk contact kon onderhouden over hoe mijn site eruit zou komen te zien en dat ik de site zelf kon bijhouden qua tekst en inhoud. Ik nam contact op met Nanneke. We maakte kennis en wisselden ideeen uit over hoe de site eruit zou kunnen komen te zien, zodoende ging Nanneke met mijn site aan de slag. Ik ben blij met het resultaat en met de manier waarop mijn site tot stand is gekomen."
Femke van der Winkel 

fam. van Gemert, vakantiehuisje Italie

Je hebt onze website bijzonder mooi en overzichtelijk aangepast met heldere en frisse kleuren.
Tijdens ons eerste gesprek had je als snel een idee van wat wij wilden. In de uitleg over “hoe zelf aanpassingen op de site te doen” ben je erg helder en duidelijk.
Je vertelt wat nodig is, niet meer en niet minder, zo wordt het beslist geen wollig verhaal voor een “computerleek”.
Dank

Hein en Gigi van Gemert

Paul van den Broek | Professor, Leiden University

Bungewerk provided –and continues to provide- us with professional, efficient, and thoughtful services. We now have three websites set up through Bungewerk and will certainly go back to them if we need further sites.

 Paul van den Broek | Professor, Leiden University (www.learning-literacy.nl)

 

Salon Gentle, schoonheidssalon

De website van Jose van Gemert was de aanleiding om te googlen naar de website van Bungewerk. Na een prettig gesprek bij mij thuis voelde het meteen goed en konden we aan de slag. Ik heb Nanneke ervaren als gedreven en vakkundig, prettig in de samenwerking en zeer geduldig. Voor mij was het soms erg moeilijk om de knoop door te hakken. Nanneke geeft je de ruimte om op je eigen tijdstip te beslissen. Ben blij met de website. Ik merk nu al in de markt dat mijn website werkt.

Wilma de Jonge, Salon Gentle

Johan Bosveld, Scheiden doe je Samen

Wij hebben bij Nanneke twee websites laten bouwen. Over smaak valt te twisten, echter als je één op één van je eigen klanten te horen krijgt dat je een geweldige website hebt dan kun je stellen dat het een geweldig succes is. Verder kan ik melden dat het bezoekersaantal op onze website verdrievoudigd is. Dit dankzij het optimalisatie proces wat zij heeft gedaan met de website ten behoeve van zoekmachines. Daarbij werkt Nanneke snel en is meer dan flexibel met de inzet van haar tijd. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over de inzet, de expertise en het resultaat (dat telt uiteindelijk) van hetgeen Nanneke voor ons heeft gedaan. Dus zoek je een goede webdesigner, dan kun je hier stoppen met zoeken. (www.waarbenikkalender.nl en www.scheidendoejesamen.nl)

Prof. Eveline Crone, Brain and Development Lab

Nanneke heeft voor ons een prachtige website gemaakt. Ze is supersnel, zeer behulpzaam, luistert goed naar onze wensen en denkt mee. Ook geeft Nanneke gedetailleerde instructies over het onderhoud van de site waarmee je goed uit de voeten kunt en als we nog een vraag hebben kunnen we altijd bij haar terecht, ze reageert heel snel op onze emails. Ik kan haar van harte aanbevelen. (www.brainanddevelopmentlab.nl)

Anne-Marie Juffermans, oefentherapie mensendieck

Persoonlijke kennismaking voelde goed en gaf meteen vertrouwen. Achteraf kan ik zeggen dat ik er niet zo tegenop had hoeven te zien. De benadering van Nanneke is persoonlijk evenals haar inbreng en adviezen en met veel geduld en rust begeleidt ze het proces. Het resultaat is een website waar ik erg tevreden over ben!
Anne-Marie Juffermans 

Jacobine Buizer-Voskamp, Universiteit Utrecht

"Het samenwerken met BungeWerk is heel goed bevallen. Nanneke werkt snel, luistert goed naar de wensen en denkt actief mee. Haar instructies om onze site zelf bij te houden en aan te passen waren zeer duidelijk en toepasbaar. Ze reageert snel op emails en voor vragen kunnen we altijd bij haar terecht. Ik kan daarom BungeWerk zeker aanbevelen!"

Consortuim on Individual Development

Prof. Paula Fikkert

We kennen allemaal het belang van de eerste indruk. Dat geldt ook voor een website. Toch kwam ik er maar niet aan toe mijn website aan te pakken. Ik ben erg blij dat ik de expertise van Bungewerk Webdesign heb ingeroepen. Niet alleen kwam die website er eindelijk, ik krijg ook erg veel complimenten en de website wordt goed bezocht. Door het onderhoudscontract word ik er ook toe gedwongen de info up-to-date te houden en worden alle links regelmatig gecontroleerd. Zo blijft de site een goede indruk maken. Iedereen die een goede website belangrijk vindt, kan ik Bungewerk van harte aanbevelen.
Paula Fikkert 

Johan Veenman, Stumass

Van opdracht tot oplevering één fijne ervaring. We hadden zelf duidelijk wat we wilden en Nanneke stelde zich hierin flexibel op. Begreep meteen dat het eenvoudig moest, gezien de doelgroep. Wanneer je iets wilt dat niet goed werkt of wanneer iets niet handig is voor een gebruiker, vertelt Nanneke je dat meteen. Service, service en nog eens service! Nanneke is betrokken bij wat ze doet en dat merk je. Ze wil een tevreden klant en die heeft ze aan ons zeker. (www.stumass.nl)

Sandra de Cocq - coaching en counseling

Ik ben erg trots op mijn website, die is ontworpen door Nanneke. Ik heb zelf de teksten geschreven, dus dat vroeg veel samenwerking en afstemming en dat is goed gelukt. Het hele ontwerpproces verliep bijzonder plezierig; overleg, snelle acties en betrouwbare informatie en afspraken. Nanneke weet waar ze het over heeft en wat handig is om al dan niet te doen en dat is heel fijn voor een digibeet als ik! Als ik het opnieuw moest doen, zou ik zeker weer voor BungeWerk Webdesign kiezen!

Sandra de Cocq - coaching en counseling

Jos Martens, arbeidsdeskundige

Op advies van een van onze relaties hebben wij BungeWerk ingeschakeld om onze website te maken.Als Result Verzuim Management zochten wij een bureau die ook dezelfde mentaliteit van aanpakken en resultaat gericht werken er op na houdt. Wij hebben BungeWerk leren kennen als een deskundig, slagvaardig, creatief en positief kritisch meedenkend bureau. Het resultaat was ..............een mooie website! 

Els Kloek, historica

Nanneke Bungenberg de Jong heeft in heel korte tijd voor mij een prachtige site gemaakt: informatief, mooi, overzichtelijk, en makkelijk te onderhouden. Na een kennismakingsgesprekje van nog geen uur begreep ze wat ik wilde. Ze hielp me om te bedenken wat relevant is en hoe ik de informatie kan ordenen. Vervolgens ontwierp ze in no time een site die heel goed bij me past. Ik vind het een wonder en ben er enorm blij mee. En ze heeft me ook geleerd hoe ik hem moet onderhouden. Een echte aanrader, dat Bungewerk! (www.elskloek.nl)

Jessica van Schijndel, Van Schijndel Metaal

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met BungeWerk Webdesign. Onze relaties geven ons veel complimenten over onze nieuwe website die BungeWerk ontworpen heeft. We vinden zelf het ontwerp ook erg mooi en professioneel. En dat voor een alleszins redelijke prijs. We gaan nu middels webmarketing onze omzet vergroten en deze website is de uitstekende start daarvoor.  
Jessica van Schijndel (Van Schijndel Metaal)

Ju Pais, nourishing body, mind and heart

“I must warn you if you are considering hiring Nanneke. Be really careful with her and watch all your thoughts because she can read minds! And that’s just one of her many amazing professional skills.  She was able in just one hour meeting  with me to translate into the smallest of the details the website and logo I had conceived in my mind. Even the colours, whose samples I had not yet sent to her, matched exactly. She took some great initiatives herself to make the website even more attractive to the visitors and did so without being the least intrusive or imposing.  Nanneke scored high in all my requirements for a service provider and my requirements are quite high.  She was very professional yet very kind, open, and available. Another of her greatest assets was her efficiency and keeping up her promises and deadlines. The entire exercise was very pleasurable. She is a jewel!”

Ju Pais

 

Lees meer ervaringen

 

Fred van Dijk, ADR juristen

Via een relatie werd ik in contact met Nanneke van Bungewerk gebracht. Dit is dienstverlening zoals het moet: accuraat, snel en direct inspelend op de wensen van de klant. Het gevolg: een site, logo en housestyle waar ik erg tevreden over ben. Vandaar dat ik met Nanneke ook een contract voor de verdere service heb afgesloten, zodat ik ook de komende tijd verzekerd ben van een goedfunctionerende en actuele site.
Fred van Dijk (ADR juristen)

Prof. Judi Mesman, Universiteit Leiden

“Fijne samenwerking, snelle service, en een mooi eindresultaat. Zeer tevreden!”

Judi Mesman, www.diversityinparenting.nl

Ingrid Lammerts-Keizer, Sr. Coporate Marketing & Communicatie

BungeWerk heeft voor ons binnen een zeer korte tijd een prachtige website gerealiseerd! Het contact met Nanneke verliep erg prettig. Ze wist exact wat we bedoelden en dat kwam tevens tot uiting in het bouwen van de website. Zowel qua sfeer als qua indeling is het precies geworden wat we voor ogen hadden en we zijn dan ook erg trots op het resultaat!
Een heldere offerte, duidelijke afspraken, iemand die met je meedenkt over de beste oplossingen en een zeer snelle oplevering zijn zaken die ervoor zorgen dat Bungewerk een zeer geschikte partner is voor het bouwen van uw website! (www.bewustbunzl.nl)

L. Feenstra, Kinderfonds Van Dusseldorp

Het was een hele plezierige samenwerking. Bij de website voor de stichting heeft Nanneke de stijl afgetast door middel van verschillende ontwerpen. Hierdoor kon er snel een keuze worden gemaakt. Het ontwerp werd vervolgens in een ruime keuze aan kleurcombinaties getoond. Bij de aanpassingen toont Nanneke  flexibiliteit en geduld. Ze luistert goed en communiceert duidelijk en snel per e-mail en telefoon.

L. Feenstra, Kinderfonds Van Dusseldorp

Inspirator, carrièrecoaching en loopbaanbegeleiding

Ik heb Bungewerk webdesign gevonden via het Web en dat is met recht een voltreffer! Na een telefoongesprek met Nanneke, de vrouw achter Bungewerk waarin zij mij de juiste vragen stelde en tips verstrekte ben ik met haar in zee gegaan. Samen met een tekstschrijver die Nanneke voorstelde heeft zij gezorgd voor een mooie, heldere huisstijl en website. Nanneke houdt van doorpakken en toch is over alles nagedacht. Kortom, ik ben heel blij met mijn website en schakel Bungewerk ook in de toekomst in voor onderhoud en veranderingen aan mijn site. Dank je wel, Nanneke!!
LJ Nieulant, Inspirator

Natascha Wever, interieurstylist

Als door een snelvaarttrein heeft Nanneke mij door webdesign-land geleid: na een inspirerend intakegesprek ging het traject van start en volgden duidelijke overleggen, zowel per e-mail als telefonisch. Door effectief en deskundig handelen van Nanneke zijn we snel én tevreden aangekomen op het eindstation: een stijlvolle, professionele website! Nanneke's rol in dit traject kan ik omschrijven als die van conducteur én gids tegelijk! Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking. (www.casafeliz-interieur.nl/)

Erika Vesseur, kindercoach

..en BungeWerk bedankt voor het meedenken/ coachen/ meeschrijven en een enorme portie geduld!
Erika Vesseur, kindercoach Jouw Krachtcentrale

Ellen Door Menalda van Schouwenburg, dierfysiotherapeut

Dit is een bedrijf dat ik echt aanbevelen kan. Persoonlijke benadering, groot inlevingsvermogen tav je wensen, grote flexibiliteit en professionele uitstraling. Eind product overtreft mijn eigen verwachting. (http://www.dierfysio-menalda.nl/)

Job Hameleers, kinder- en jeugdpsychiater

'Nanneke laat zich makkelijk inspireren door een opdrachtgever. Ze heeft maar weinig (woorden) nodig om tot een mooi resultaat te komen. Kleur en lay-out zijn haar sterke kanten. Je kan haar gewoon haar gang laten gaan'.
Job Hameleers, Parachute, kinder-en jeugdpsychiatrie

Bart van Eijck, Vecim Interim management

Graag beveel ik Nanneke aan voor het bouwen van een mooie en functionele website. Als specialist in consumer services weet ik hoe het moet en hoe fout het kan gaan. Nanneke bouwt niet alleen hoe het moet, ze adviseert en denkt mee op een manier waardoor de beelden in je hoofd ook beelden op je scherm worden. Haar snelheid van werken heeft er voor gezorgd dat wij in 3 weken van idee naar livegang zijn gegaan!

Claudia van Daal, Daalkrachtadvies

Met Nanneke over een website gesproken.
Ik had duidelijke ideeën in mijn hoofd en hoopte dat  ik mijn ideeën ook goed bij Nanneke kon overbrengen. Daarnaast bracht ze eigen, creatieve, zeer bruikbare ideeën in . 
Bij de eerste opmaak van de website was meteen duidelijk dat Nanneke goed begreep wat ik wilde. Alle (kleine) wijzigingen die ik hierna nog wilde inbrengen, waren totaal geen probleem.
Nanneke ging hier pro-actief en daalkrachtig mee om.
Claudia van Daal / Daalkrachtadvies

Inge Bosveld, mediator

In het verleden heb ik door een ander bedrijf onze website ( www.scheidendoejesamen.nl ) laten bouwen. Nanneke is de website gaan restylen en heeft daarbij ook heel goed naar de zoekwoorden gekeken die belangrijk zijn voor onze website. Door haar aanwijzingen hebben wij nu 4 keer zoveel bezoekers op onze website. Ongelofelijk! Verder is het meerdere malen voorgekomen dat ik in het weekend nog aanpassingen heb doorgemaild tijdens restyling van de website. Dezelfde dag stond dit nog op de website. Nanneke is een heel fijn mens dat heel betrokken is bij de mensen. Verder is ontzettend snel met de uitvoering. Ook de website www.waarbenikkalender.nl heeft zij volledig zelf ontworpen voor ons. De reacties die wij hierop krijgen zijn meer dan lovend. Ik beveel Nanneke aan bij iedereen die een website moet laten bouwen of restylen. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed. Echt top! Voor referenties kunt u mij altijd benaderen.

Leonie Jansen, klassiek homeopaat

Snel, kundig en betrouwbaar. Zo zou ik Nanneke van Bungewerk willen typeren. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en zou een volgende keer zeker weer met Nanneke in zee gaan. Ze denkt mee, is creatief en heel praktisch. Dat laatste was prettig want ik velies mezelf nog weleens in details of kan soms lang wikken en wegen. Daar had Nanneke steeds veel geduld mee. Het was haar ook nooit teveel om dingen toch weer aan te passen of te veranderen. Lat but not least ben ik heel tevreden over het eindresultaat en daar gaat het uiteindelijk om! Bedankt dus Nanneke en veel succes met je bedrijf!
Leonie Jansen, Honama