Geschreven door Nanneke Bungenberg de Jong

Graag beveel ik Nanneke aan voor het bouwen van een mooie en functionele website. Als specialist in consumer services weet ik hoe het moet en hoe fout het kan gaan. Nanneke bouwt niet alleen hoe het moet, ze adviseert en denkt mee op een manier waardoor de beelden in je hoofd ook beelden op je scherm worden. Haar snelheid van werken heeft er voor gezorgd dat wij in 3 weken van idee naar livegang zijn gegaan!

Waar we goed in zijn

Waar we goed in zijn? 

1. U probleemloos en snel aan een mooie website helpen.

"Ze is supersnel, zeer behulpzaam, luistert goed naar onze wensen en denkt mee."
- Prof. Eveline Crone, Brain and Development Lab

2. Alles in één hand, ontwerp en techniek.

"Nanneke bouwt niet alleen hoe het moet, ze adviseert en denkt mee op een manier waardoor de beelden in je hoofd ook beelden op je scherm worden."
- Bart van Eijck, Vecim

We kunnen u direct helpen met alles wat met uw website te maken heeft. Het ontwerp van de website, het technisch in elkaar zetten van de website, meedenken over de inhoud en indeling, advies geven over de opzet, e-mailadressen aanvragen en instellen op uw computer of telefoon, foto's bewerken, webteksten, de website zoekmachine vriendelijk maken, domeinnamen aanvragen, websites verhuizen, hosting van de website, logo's of visitekaartjes ontwerpen, website onderhoud en nog veel meer.  

3. Wijzigingen worden snel verwerkt, laagdrempelig contact.

"... Nanneke scored high in all my requirements for a service provider and my requirements are quite high. She was very professional yet very kind, open, and available. Another of her greatest assets was her efficiency and keeping up her promises and deadlines. The entire exercise was very pleasurable. She is a jewel!”
- Ju Pais, Nourishing Body, Mind and Heart

 Lees wat anderen vinden.