Van concept tot professionele website

 BungeWerk Webdesign is een webdesign bureau, dat een compleet pakket aan diensten levert.  Wij maken websites, maar dat niet alleen. 

Wij adviseren u bijvoorbeeld over de teksten en hoe deze zo zoekmachinevriendelijk opgesteld kunnen worden. Daarnaast kunnen wij uw logo ontwerpen of bijvoorbeeld een brochure.

U zult in veel gevallen voor uitdagingen staan. BungeWerk helpt u bij het realiseren van uw doelen. Wij begeleiden u bij het complete proces, van concept tot professionele website. Denkt u daarbij ook aan domeinnaamregistratie, aanvragen en instellen van de daarbijbehorende emailadressen, beeldmateriaal kiezen en bewerken, indien gewenst instructie voor het zelf onderhouden van uw website, ontwerpen van de website en het uiteindelijke bouwen ervan.

Wij zijn in 2005 gestart en inmiddels hebben wij een uitgebreid portfolio. Een selectie van deze projecten vindt u op de pagina met webdesign voorbeelden.

BungeWerk Webdesign is een eenmansbedrijf, maar door het inschakelen van specialisten op diverse gebieden kunnen wij een breed pakket aan producten en diensten leveren. Wij zijn gevestigd in Arnhem, zeer centraal in Nederland.

Wij willen ons onderscheiden op het gebied van service en inzet. Daarbij staan kwaliteit, vindbaarheid en flexibiliteit voorop bij het maken van uw website.

Wilt u meer informatie?

 

Wij kunnen voor u een nieuw website ontwerp maken, uw al bestaande website restylen of uw eigen grafisch ontwerp omzetten in een functionele website.

Lees meer: Website ontwerpen

Naast het maken van uw website kunnen wij ook uw logo ontwerpen, uw huisstijl ontwikkelen of bijvoorbeeld een folder voor u maken.

Lees meer: Grafisch ontwerp

Als de website "af" is kunnen wij het onderhoud van de website voor u verzorgen, zorgen voor de beveiliging of u uitleggen hoe u zelf de website kunt onderhouden.

Lees meer: Onderhoud van uw website

En daarnaast is het belangrijk dat u niet alleen een mooie website heeft, maar dat deze ook gevonden wordt door de zoekmachine. Ook op het gebied van de zoekmachine optimalisatie kunnen wij iets voor u betekenen.

Lees meer: Zoekmachine optimalisatie